Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker
Mediestream Folkebibliotek 10 mio. digitaliserede danske avissider
Mediestream Folkebibliotek
Bibliotekscenter for Integration Bøger musik og film på alverdens sprog
Bibliotekscenter for Integration
Digital Artikelservice Online selvbetjening med superhurtig levering
Digital Artikelservice
Mediestream Folkebibliotek 10 mio. digitaliserede danske avissider
Mediestream Folkebibliotek
Bibliotekscenter for Integration Bøger musik og film på alverdens sprog
Bibliotekscenter for Integration
Bibliotekscenter for Integration Bøger musik og film på alverdens sprog
Bibliotekscenter for Integration
For biblioteker

For Biblioteker

16 september 2019

Webinar: Women’s Studies International

Gik du glip af webinaret om Women’s Studies International i juni, så kan du nu se det optagede webinar, som blev afholdt af EBSCO. Webinaret er på engelsk og varer 45 minutter.
Se webinaret her >>

16 september 2019

Livestream semifinalen i Carl Nielsen International Chamber Music Competition på dit bibliotek

Dit bibliotek har mulighed for at tilbyde et lokalt musikstreaming event med Carl Nielsens kammermusik som omdrejningspunkt. Arrangementet livestreames fra Den Sorte Diament torsdag 17. Oktober og fredag 18. Oktober 2019 fra kl. 12-19.
Læs mere og tilmeld dit bibliotek >>

12 september 2019

Orientering om konsekvenser af Det Kgl. Biblioteks overgang til nyt bibliotekssystem

Det Kgl. Bibliotek er i gang med at implementere nyt bibliotekssystem. I forhold til tidsplanen er tidspunktet for at gå i drift med det ny system sat til 19. november 2019. Det er er stor og kompleks øvelse og kan naturligvis ikke undgå at få nogle konsekvenser i forhold til Det Kgl. Biblioteks rolle i det nationale lånesamarbejde. Der er services som vil være helt eller delvist lukket i perioder.
Læs mere >>

29 august 2019

Få overblik over ungdomsuddannelsernes UNGLI licenser

For at støtte underviserne og de folkebibliotekarer, der hjælper unge i forbindelse med deres opgaveskrivning, har UNGLI, Det Kgl. Biblioteks licensservice til ungdomsuddannelsesinstitutionerne, oprettet ”UNGLI listen”.
Læs mere >>

29 august 2019

Biblioteksintro på sytten sprog

Det Kgl. Biblioteks BiblioteksCenter for Integration tilbyder en serie foldere, som på sytten forskellige sprog præsenterer bibliotekerne og deres services.
Læs mere og download folderne her >>

19 august 2019

Tal fra Digital artikelservice

Vi er klar med de seneste tal for dit biblioteks og brugeres forbrug af artikler i Digital Artikelservice. Statistikken dækker første halvår 2019. Dyk ned i tallene. Se det landsdækkende forbrug og dit biblioteks andel i aktiviteten.
Hent statistikken her >>

19 august 2019

De digitale samlinger – sådan søger du

Det Kgl. Bibliotek har en stor samling af digitale materialer, der er frit tilgængelige for alle - både postkort, portrætter, bladtegninger, partiprogrammer, varehuskataloger og breve.
Læs mere >>

30. juli 2019

Gratis livestreaming event til folkebibliotekerne

Luksuriøs Operabiograf + Talk med amerikanske stjernedirigent Det Kgl. Bibliotek vil i år tilbyde nogle gratis livestreaming arrangementer direkte fra Den Sorte Diamant til folkebiblioteker over hele landet. Dette event er det første i rækken. arrangementet finder sted lørdag d. 24. August kl. 16:00 – 18:05
Læs mere og tilmeld dit bibliotek >>

30. juli 2019

Invitation: Kontaktdag 2019 - På Den Sorte Diamant

Det Kgl. Bibliotek indbyder dig til den traditionsrige Kontaktdag for folkebiblioteker den 17. september 2019. For første gang holder vi arrangementet i København på Den Sorte Diamant. Kontaktdagen er en mulighed for at høre mere om Det Kgl. Bibliotek efter fusionen mellem Statsbiblioteket og Det Kongelige Bibliotek i København, og om vores services til folkebibliotekerne, nu og fremover. Vi præsenterer de kendte samlinger og tilbud og vil også sætte fokus på nogle af de nye tilbud til folkebibliotekerne. Efter det officielle program byder vi på en spændende rundvisning på Den Sorte Diamant samt mulighed for at se de aktuelle udstillinger i huset.
Læs mere og tilmeld dig >>


Nyhedsbrev

Redaktion

Det Kgl. Bibliotek- Aarhus
Victor Albecks vej 1 - 8000 Aarhus C
forbiblioteker@kb.dk