Engelsk samtalegruppe

Titel
”Your Favorite…” / ”My Favorite…”

Målgruppe
En blandet gruppe af danskere og expats

Idé/koncept
Idéen er at samle en samtalegruppe, hvor deltagere fortæller om alt fra yndlingsopskrifter, bedste ferieoplevelse til yndlingsfilm, -musik og bøger. Baggrunden er, at flere har efterlyst samtalegrupper, og ovenstående emner kunne danne udgangspunkt for en god snak i uforpligtende og hyggelige omgivelser.

Hvordan arrangeres indhold?
Vi forestiller os, at der er en bibliotekar/medarbejder til stede den første gang til en opstart i bibliotekets mødelokale, og at forløbet bliver 3-4 gange i løbet af efteråret. Vi mener ikke, at der nødvendigvis behøver at være bibliotekspersonale til stede ved alle møderne. Gruppen måtte gerne være selvkørende med en kontaktperson. For eksempel en newcomer-frivillig.

Hvordan laver vi PR og/eller hvordan inviterer vi målgruppen?
En begyndelse kunne være at opfordre de expats, som deltog i Expat Dinners til at være med i gruppen. Sprogskolen skal kontaktes igen, og der skal PR og pressedækning.

Evt. supplerende hjælp
Sprogskolen må meget gerne reklamere for gruppen blandt interesserede elever.

Ressourcer

Der skal udarbejdes kontakt og pressemeddelelse til pressen, flyers, plakater, tilmeldingsliste, kontakt til sprogskolen.

Tips og kontakt for yderligere inspiration
Karen Kristensen, Farum Bibliotek - karen.kristensen@furesoe.dk

Newcomer 1

newcomers

Inspiration og værktøjer

Hvem er med?

Kan dit bibliotek hjælpe dig med at få et lykkeligere liv?

Det mener Projekt Newcomers helt bestemt! Derfor har vi lavet nedenstående engelske brochure og video. Se og læs dem, og få et smil på læben :-)