Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Gamle sider / SBCI-gammel udgave / Om SBCI / Tidligere projekter / Newcomers / Newcomer 1 / Idekatalog / Konkrete projekter på formel / Ghoststories - gyserfortællinger vist og fortalt på engelsk
For biblioteker

Ghoststories - gyserfortællinger vist og fortalt på engelsk

Titel 
Ghost Stories - gyserfortællinger på engelsk.

Målgruppe   

Den primære målgruppe var voksne og unge, da performancen og fortællingerne dels var uhyggelige og dels var på engelsk, så man skal kunne begå sig på engelsk for at følge med. Men niveauet var absolot let for voksne og unge, som kan engelsk.

Idé/koncept       

Arrangementet afholdtes i forbindelse med Open by night i Struer by, hvor temaet var Halloween, og derfor var fortællingerne meget oplagte. Vi havde pyntet et lokale uhyggeligt op, og skuespilleren kom selv med små effekter, som han havde brug for i sin performance.          

Hvordan arrangeres indhold?

Skuespilleren og kunstneren Tim som skulle fortælle om performe, styrede selv hvordan og hvorledes eventen skulle løbe af stablen. Biblioteket sørgede for oppyntningen af et lokale.                       

Hvordan laver vi PR og/eller hvordan inviterer vi målgruppen?

Annonceringen skete i den lokale ugeavis, hvor vi havde lavet pressemeddelelse og desuden var arrangementet nævnt i den fælles program over aktiviteter på Open by night-aftenen.

Arrangementet blev også omtalt i "bo i midtvest" og "expat in denmark"-kalendere. Dog var jeg lidt sent ude med annonceringen i de sidste to kalendere, og derfor trak det ikke folk ude fra - tror jeg. Og der er også blevet annonceret i International cafe´s nyhedsbrev, og plakater rundt i byen og på gymnasiet.
 

Tim havde selv lavet en spændende plakat. Han kan tale både dansk og engelsk, så han havde selv stået for annonceringen i kalenderen for International cafe, og han havde selv sat plakater op i byen.

Evt. supplerende hjælp 

Skuespilleren/kunstneren Tim er en flittig biblioteksgæst, men jeg lærte ham rigtigt at kende igennem vores projekt "Kultur til fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft". Vær med andre ord opsøgende eller som det mindste åben i forhold til at biblioteksbrugere kan være en ressource for biblioteket.

Ressourcer

Vi har nok brugt ca. 3 timer på udsmykning, pressemeddelelse og kontakt til hjemmesider for udlændinge, som kunne have interesse i arrangementet.Da arrangementet var gratis, var der ikke brug for administration af tilmeldinger.

Tips og kontakt for yderligere inspiration

Berit Olesen Vang, Struer Bibliotek: bov@struer.dk 

Newcomer 1

newcomers

Inspiration og værktøjer

Hvem er med?

Kan dit bibliotek hjælpe dig med at få et lykkeligere liv?

Det mener Projekt Newcomers helt bestemt! Derfor har vi lavet nedenstående engelske brochure og video. Se og læs dem, og få et smil på læben :-)