Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / 2. DAG PÅ LIVE CAMP – SMUK FEST14
For biblioteker
Navigation
 

2. DAG PÅ LIVE CAMP – SMUK FEST14

Udgivet 6. august 2013

Af Jens Munch Mikkelsen og Christoffer Qvirin, Bibzoom redaktionen

Bibzooms udsendte ungdomsredaktører giver under Live Camp et helt friskt stemningsbillede i form af en klumme og et foto eller to, der illustrerer ”livet på Live Camp”. Vi følger op på festivallens smukke deltagere, og hvad de mener om festivallen lige nu på dag 2.

2. dag
Dagen startede varmt ud inde i teltene på 2. dagen, og badesøen bliver i allerstørste grad brugt. Festivaldeltagerne har så småt fundet sig ordenligt til rette i festivalmiljøet her på Smuk Fest. Skanderborg har igen-igen i år været næsten så heldig, som man kan være mht. vejret, dvs. ikke for meget regn (måske lidt for meget af det i går..) og masser af sol. Jeg var som altid på jagt efter at komme til tage en lille snak med deltagerne og fik fat i Nikoline Tsara Kaae Leutscher, der udbrød ”Ja! Vejret er 1000 gange bedre end i går!” mener hun ”I går var det lidt ustabilt, og man frygtede lidt, at man kunne blive syg”. Nikolines mening blev efterfulgt af utallige bekræftende hovednik fra veninden Karoline Bonde. Som Karoline siger ”jaa, det var ikke bare bedre - det var MEGET bedre endda. Alle vores ting fra i går er ved at tørre, pga. alt var blevet helt vådt”. Jeg kan supplere med, at også mange andre nu er ved at være tørre igen – også Bibzooms udsendte reporter.

Stemningsbilleder fra Live Camp

Har tømmerdrengene meldt sig?
Tømmermændene har allerede meldt sig hos nogle af de mange tusinde festivaldeltagere, og flere har, som de fleste udtrykker det, ”taget en lille lur.” Igen snakkede jeg med Nikoline og Karoline, der modsat frejdigt erklærede ”nej, vi har slet ingen tømmermænd her, vi tog det stille og roligt i går, vi skulle lige finde på plads, du ved” og pointerer at ugen jo trods alt er lang.” Afslutningsvist fortalte de, hvad de så ser mest frem til nu, og var ret enige - de ser frem til ”festivalfesten” med masser af musik!

Hvad så med dagens højdepunkt?
Mandagens helt absolutte højdepunkt indtraf allersidst på dagen (ca. kl. 23), hvor det for alvor blev beskidt, da ”trap-artisten” Snavs gik på scenen og leverede et kæmpe brag af en fest. Kæmpe store mosh pits opstod under koncerten, og folk var ellevilde!

Hvad så med dagens nedtur?
Endnu engang er der ingen tvivl om, at de massive angreb fra de sultne hvepse er dagens nedtur. Dog er Skanderborg festivals rengøringshold på sagen og fjerner mest muligt skrald i camps’ne, så de smukke festivaldeltagere ikke bliver stukket til kød og blods.

Vi er fortsat stærkt positive, hvad angår vejr og stemning, der er skruet helt i top, og ser endnu en gang frem til en ny dag på Live Camp.

Vender stærkt tilbage og holder jer opdateret.