Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Konferencenyt fra BiblioteksCenter for Integration
For biblioteker
Navigation
 

Konferencenyt fra BiblioteksCenter for Integration

Udgivet 29. oktober 2009

Af Elisabeth Moltke og Nicola Ravden

Det bliver et spændende konferenceår i 2010, hvor BiblioteksCenter for Integration (SBCI) vil være aktivt engageret på forskellig vis. Vi inviterer blandt andet til konferencen Integration & Biblioteker i april 2010 og til ILFA postkonference om multicultural library services i august 2010. Den internationalt anlagte konference ”A World of Diversity” afholdes i 2011.

To konferencer snart

Året 2010 begynder med den årlige ’januarkonference’ Integration & Biblioteker, som denne gang vil ligge i APRIL. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen den 15. april, hvor SBCI vil afholde en 1-dags-konference om flersproglige biblioteksservices og fremtidens udfordringer indenfor bibliotekernes fysiske og virtuelle rammer.

Som tidligere annonceret afholder IFLA international konference i Gøteborg til sommer, en konference der oprindeligt skulle have været afholdt i Australien. SBCI vil i den forbindelse være medarrangør på en IFLA postkonference om multicultural library services arrangeret i samarbejde med Københavns Kommunes Biblioteker og IFLA Sektion 32. Postkonferencen afholdes i København i august 2010.

…Og én i 2011

Med et aktivitetsrigt konferenceår 2010 har SBCI valgt at skyde den tidligere annoncerede internationale konference ”A World of Diversity – The Future of Multicultural Library Services” til 2011. Konceptet vil stadig være en international 3-dages konference med nationale og internationale talere, kulturelle indslag, workshops og networking. De endelige datoer er endnu ikke fastlagt – så hold øjne og ører åbne for at reservere dagene i kalenderen.

Hvis du eller dit bibliotek har ideer til samarbejde, temaer eller oplægsholdere til konferencerne, så hører vi gerne fra jer.

Kontakt Nicola Ravden på nr@statsbiblioteket.dk ring til os på tlf. 44 73 46 04.