Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Alle regninger afsendt
For biblioteker
Navigation
 

Alle regninger afsendt

Udgivet 17. februar 2010

regninger2010_nyhedsillustration

af Jens Hjørne

Udsendelsen af regninger for netmusik 2010 og nodekøb 2009 er nu afsluttet. De udsendte fakturaer indeholder abonnementsprisen for 2010 samt kompensation for ubrugte noderessourcer i 2009. Endelig dækker betalingen også ekstraforbruget for netmusik.dk i 2009. Vi uddyber fakturaen:

Betaling for netmusik.dk 2010
Samtlige regninger for abonnementsåret er nu faktureret og afsendt elektronisk. Udsendelsen blev afsluttet i uge 6 og de biblioteker, som tilkendegav ønske om at få deres regning for netmusik.dk 2010 allerede i 2009, fik tilsendt faktura før juleferien. Slutbeløbet omfatter dit biblioteks individuelle pris for netmusik.dk i indeværende år samt et par andre elementer:

Ekstraforbruget i 2009
Succesen i 2009 sprængte alle forventninger.... også udgiftsforventningerne. Der blev hentet ca. 1 mio. flere musiknumre, end flatrateaftalen var berammet til. Betalingen for dette ekstraforbrug er blevet indregnet i budgettet for 2010 og medfører, at dit biblioteks pris for netmusik.dk 2010 er 3% højere end de annoncerede listepriser (se den oprindelige pris her).

Ubrugte noderessourcer
Med udgangen af 2009 lukkede netmusik.dk's nodeservice. Lukningen skete med kort varsel. Bl.a. derfor kompenseres der for dit biblioteks ubrugte noderessourcer. Det er sket ved at alle bibliotekers noderessourcer er blevet opgjort ved lukningen af nodeservice, og værdien af disse ressourcer er fratrukket i regningen for dit biblioteks abonnement på netmusik.dk 2010. Dog med en bagatelgrænse på kr. 500,-.

Særskilt noderegning for indkøb i 4. kvartal 2009
Enkelte biblioteker har indkøbt noderessourcer i fjerde kvartal 2009. Disse biblioteker har modtaget en særskilt regning på disse indkøb. Der blev senest faktureret nodeindkøb i september 2009. Regningerne drejer sig altså om indkøb foretaget efter september 2009.

Er der spørgsmål til ovenstående modtager vi, som altid, gerne henvendelser på support@netmusik.dk. Dit biblioteks regnskabsafdeling kan måske have nytte af, at du gør dem opmærksom på denne artikel.