Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Bestil lyn- og mixdepoter for 2010
For biblioteker
Navigation
 

Bestil lyn- og mixdepoter for 2010

Udgivet 3. november 2010

Af Eva Fahnøe Buch

Abonnementsordningen for 2010 omfatter to depottyper. Biblioteket har hvert depot i 6 måneder, hvorefter det returneres. Depotet erstattes derefter automatisk af et nyt depot, således at biblioteket altid har en stående aktuel samling.

  • Lyn-depoter på ca. 50 eksemplarer
    Indeholder helt nyt materiale på de fem mest efterspurgte sprog: arabisk, bosnisk/kroatisk/serbisk, persisk, tyrkisk, urdu. Materialerne omfatter både bøger, musik og film til både børn og voksne. Et abonnement på lyn-depoter omfatter to leverancer af nyindkøbt materiale pr. sprog pr. år.
    Bestil lyn-depot
  • Mix-depoter på ca. 80 eksemplarer
    Indeholder materialer på de femten fokussprog. Materialerne er max. fem år gamle, og omfatter bøger, musik og film til både børn og voksne. Der kan som udgangspunkt bestilles alle de mix-depoter, man har behov for.
    Bestil mix-depot

For abonnementskunderne i 2010

Vi fortsætter med konceptet, så det enkelte bibliotek kun behøver at gøre noget, hvis man vil ændre leverancerne for 2010 i forhold til 2009. Der udsendes opdaterede leveranceark for 2010 i uge 45 og eventuelle ændringer kan meddeles indtil den 1. december 2009.

Sådan bliver du ny abonnementskunde

Ønsker I at blive tilmeldt abonnementsordningen for 2010, skal I være opmærksomme på, at nye lyn-depoter kun kan bestilles i en relativ kort periode frem til 1. december. Det skyldes, at materialerne til lyn-depoterne er helt nye og derfor skal indarbejdes i BiblioteksCenter for Integrations indkøbsbudget inden den 1. januar 2010.

Mix-depoter kan principielt bestilles henover året, men det optimale udbytte for 2010 opnås ved bestilling inden den 1. december 2009.

Hvis biblioteket vil oprettes som ny abonnementskunde eller i øvrigt har kommentarer omkring depoterne, kontaktes BiblioteksCenter for Integration pr. mail, sbci@statsbiblioteket.dk, telefon 44734604 eller benyt bestillingsblanketten på vores hjemmeside www.statsbiblioteket.dk/sbci