Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Biblioteksbesøg, reception og 3 retters middag med musik
For biblioteker
Navigation
 

Biblioteksbesøg, reception og 3 retters middag med musik

Diamanten

Der er også plads til socialt samvær og sightseeing på The Nordic Library Conference 2011. Kom med og besøg to af Københavns spændende biblioteker og nyd god mad i selskab med kollegaer fra hele Norden.

På rundtur i København

Onsdag den 24. august er der arrangeret biblioteksbesøg for alle interesserede deltagere. Turen går forbi Blågårdens Bibliotek på Nørrebro samt det nyligt åbnede center BIBLIOTEKET i Nordvest. Begge steder giver deltagerne en rundvisning og et indblik i de mange forskellige services bibliotekerne tilbyder deres brugere. Turen afsluttes med en rundvisning på Den Sorte Diamant, der også er vært for velkomstreceptionen og den efterfølgende velkomstmiddag.

Kom med til middag

Om torsdagen er der igen dækket op. Her bydes på en 3 retters menu til konferencens officielle middag, der finder sted på Kosmopol i midten af København. Under middagen vil den prisvindende sangerinde Fatma Zidan synge et udpluk af sine sange.

 

Statsbiblioteket, BiblioteksCenter for Integration er vært for Nordic Library Conference 2011, der arrangeres i samarbejde med Sveriges Kungliga biblioteket og Norges Nasjonalbiblioteket.

Konferencen støttes af Nordisk Kulturfond og Tilskud og støtte til internationale bibliotekskonferencer i Danmark