Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / BiblioteksCenter for Integration inviterer til dialogmøder
For biblioteker
Navigation
 

BiblioteksCenter for Integration inviterer til dialogmøder

Udgivet 5. august 2009
BiblioteksCenter for Integration inviterer til dialogmøder

Deltag i dialog om bibliotekernes arbejde. På møderne er der fouks på udfordringer og nye tendenser. Arkivfoto.

Af Elisabeth Moltke

Er der emner du brænder for at arbejde med? Er der emner fra de foregående arrangementer du og dine kolleger synes, vi skal bygge videre på eller som måske helt manglede?

BiblioteksCenter for Integration (SBCI) inviterer igen til dialogmøder i København, mandag 28. og Århus, onsdag 30. september 2009. Der er nu chance for at få komme med input og gode ideer til indhold/temaer på dagen.

SBCI har tidligere haft stor succes med at afholde dialogmøder, hvor biblioteksmedarbejdere fra hele landet kan mødes, diskutere nye trends og udfordringer samt få ideer til arbejde, udstillinger, indretninger og andre events. Dialogmøderne henvender sig både til nye og gamle medarbejdere på folkebibliotekerne, og til medarbejdere der ikke tidligere har arbejdet med indvandrerområdet, men som gerne vil opdateres på, hvad der sker lige nu. SBCI byder på kaffe/te og en let frokost, og deltagelse er gratis.

Mulitkulturelle biblioteksservices

Programmet, som ligger fra 10.00 til 15.00, vil bestå af et plenumoplæg og workshops. Plenumoplægget ser vi gerne gives af et tidens hotte navne, spændende person el. lign og kunne handle om fx diasporalitteratur i Danmark; litteratur, film og musik som formidler af opposition og systemkritik/politisk modstand (fx med fokus på Iran eller Tyrkiet) eller repræsentationer af Islam i litteratur, film og/eller musik.

I den/de efterfølgende workshop/s vil vi diskutere bibliotekernes arbejde med multikulturelle biblioteksservices. Tidligere har kommunikation været et tema - et muligt nyt emne kunne være bibliotekets funktion og rolle i byrummet mm., men det vil vi meget gerne høre mere om fra jer!

Send dine gode idéer

Den 19. august sender vi et specificeret program ud, så skynd jer at få de gode ideer på bordet og send dem til Elisabeth Moltke på emo@statsbiblioteket.dk
 
Deadline for tilmelding til møderne er 10. september, og du kan allerede nu tilmelde dig.