Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / BiblioteksCenter for Integration - Ny adresse, samme service
For biblioteker
Navigation
 

BiblioteksCenter for Integration - Ny adresse, samme service

Udgivet 8. juni 2017

Af Eva Fahnøe Buch, Det Kgl. Bibliotek

Over kanalen til nye lokaler
BiblioteksCenter for Integration har i en årrække serviceret folkebibliotekernes betjening af sproglige minoriteter fra adressen Overgaden Oven Vandet på det gamle Christianshavn (Kbh.). Centeret er flyttet over kanalen til lokaler i Diamanten, Det Kgl. Bibliotek. Betjeningen af folkebibliotekerne er uændret, men logistikken omkring de fysiske materialer kræver lidt ekstra opmærksomhed.

Opmærksomhed ved returnering af fysiske materialer
Den nye lokalitet stiller krav til opmærksomheden ved returnering af fysiske materialer til BiblioteksCenter for Integration. Returnering (ved kørselsordningen) sker via knudepunkt Gentofte Bibliotekerne, som så leverer til Det Kgl. Bibliotek - København.
Læs mere i artiklen ”Den Nationale kørselsordning og den kongelige fusion” >>


De mange depoter og udlånsmaterialer fra BiblioteksCenteret er flyttet ind i fine historiske omgivelser med elefant-hyldeknægte, ristgulve og buede murstenshvælvinger. Lokalerne er en del af den gamle biblioteksbygningen fra 1906, dér hvor Hansenbygning fra 1968 danner overgangen til Den sorte Diamant.

Videncenter og information på det "gamle" website
BiblioteksCenter for Integrations rolle som videncenter retter sig mod at støtte folkebibliotekernes opgave med at sikre sproglige minoriteters lige adgang til kultur og information samt afholdelse af temadage. Information, vejledning, beskrivelse af projekter m.m. finder du fortsat på BiblioteksCenterets website.

På websitet finder du, ligeledes fortsat, markedsføringsmaterialer og information omkring BiblioteksCenter for Integrations nyeste digitale satsning Verdensbiblioteket.

Fakta:

Adresse:
BiblioteksCenter for Integration
Søren Kirkegaards Plads 1
1221 København K
Telefon: 3347 4747
E-mail: BiblioteksCenterforIntegration@kb.dk
Website: www.statsbiblioteket.dk/sbci