Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / BibZoom.dk – statistik til serviceeftersyn
For biblioteker
Navigation
 

BibZoom.dk – statistik til serviceeftersyn

Udgivet 11. maj 2011

nyhedsthumb_forsinket_statistik_2011.jpg

af Jens Hjørne

Den månedlige leverance af tal og kurver for BibZoom.dk er i øjeblikket ved at gennemgå en kvalitetssikring. Arbejdet sker i samarbejde med Basepoint Media og medfører desværre forsinkelser i forhold til afrapporteringen af aktiviteten i marts og april måned.

Månedsrapporten
BibZoom.dk sætter høje standarder for afrapporteringen omkring servicen. I første halvdel af hver måned leverer vi en udførlig monitorering af aktiviteten på selve sitet samt en opgørelse over hvert enkelt biblioteks brugertal og forbrug af produkter. Siden januar 2011 har vi udvidet rapporten, så den afspejler BibZoom.dk´s bredde og formidlende funktion.

Krydstjeck af tal
Vi indhenter de samme tal fra flere kilder, og krystjecker for at sikre absolut præcise opgørelser. Det er i dette krydstjek, at vi er blevet opmærksomme på nogle mindre afvigelser, som vi ønsker afklaret. Der er blot tale om mindre unøjagtigheder, men da vi kun ønsker at formidle absolut nøjagtige opgørelser, har vi valgt at udsætte månedsrapporterne en stund endnu.

Genoptagelse hurtigst muligt
Vi forventer en afklaring af usikkerhederne i løbet af ganske kort tid, og det er derfor vort mål at kunne udgive de forsinkede månedsopgørelser senest ultimo maj.
Vi beklager forsinkelsen!