Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / BibZoom.dk – status og beta
For biblioteker
Navigation
 

BibZoom.dk – status og beta

Udgivet 2. juli 2010

nyhedsillustration_bibzoom_vikoreribeta

af Jens Hjørne

Vellykket ”take off”
Som planlagt, i går kl.10.00, gik BibZoom.dk i luften på smukkeste vis. Besøgstallet boomede med 8500 besøg på en enkelt dag (imod 2000 normalt).Den tekniske platform kører upåklageligt og brugergrænsefladen lever op til forventningerne. Vi ser frem til at følge biblioteker og brugeres brug af sitet, og vi giver naturligvis resultaterne videre til jer.

Beta – vi hører gerne fra dig
De første to måneder (juli/august 2010) kører BibZoom.dk i beta. Dvs. at vi fortsat foretager små forbedringer og rettelser. Efterfølgende følger der flere faser med decideret udvikling af websitet. Oplever du elementer eller småting som kan forbedres er du velkommen til at skrive til support@bibZoom.dk med dine observationer eller ønsker.

Justeret streaming
BibZoom.dk MusikStreaming lagde også fra land. Teknisk set kører løsningen perfekt men desværre har vor leverandør ikke leveret det fulde musikatalog til stream, således at streamingkataloget udgør 40-50% af downloadkataloget.

Det reducerede streamingkatalog er naturligvis ikke tilfredsstillende, og imens vi indhenter et større katalog og justerer priserne har de biblioteker, der har tilmeldt sig MusikStreaming, gratis adgang til streaming i betaperioden juli-august 2010.

Kontakt og support
Vi holder naturligvis supporten åben sommeren igennem. Alle henvendelser besvares som vanligt, samtidigt med at vi har oprettet et nyt supportwebsite for BibZoom.dk. Tvivlsspørgsmål, indberetninger af rettelser og almindelig support rettes til support@bibzoom.dk.

God sommer med BibZoom.dk!