Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Introduktionstilbud: BibZoom MusikStreaming
For biblioteker
Navigation
 

Introduktionstilbud: BibZoom MusikStreaming

Udgivet 2. september 2010

bibzoom_ny_tilmelding_streaming.jpg

Af Jens Hjørne

BibZoom.dk leverer i øjeblikket MusikStreaming til over halvdelen af landets biblioteker til en særdeles fordelagtig pris. Vi vil også gerne give biblioteker uden abonnement på MusikStreaming et rigtigt god tilbud for den resterende del af 2010.

Stor prisreduktion på streaming
Konsortiet bag BibZoom.dk lancerer i dag en ny og stærk forbedret prisaftale for de biblioteker som allerede har tilmeldt sig MusikStreaming. Landets øvrige biblioteker skal ikke gå glip af et fordelagtigt tilbud, så vi åbner for endnu en tilmeldingsrunde for BibZoom.dk MusikStreaming.

Tilbud til biblioteker uden MusikStreaming
Hvis dit bibliotek tilmelder sig MusikStreaming for den resterende del af året, vil det ske til en pris på 16 øre pr. kommunal borger. Betalingen dækker ubegrænset forbrug af streamet musik i den resterende del af andet halvår 2010. Den oprindelige pris var på 55 øre.

Justeret produkt
Kataloget i MusikStreaming er i øjeblikket på ca. 2,5 mio. musiktracks, og der arbejdes kontinuerligt på at nå op på det samme antal som MusikBasis (download) på 3,5 mio. musiktracks. Det har været nødvendigt at sætte lanceringen af streaming på Iphone og Andriod på ”stand by”. Som led i forhandlingerne med de forskellige rettighedshavere har vi p.t. prioriteret mere indhold frem for indgåelse af aftaler om mobile platforme, men vi vender tilbage i sagen inden 2011.

Tilmelding
Har dit bibliotek endnu ikke tilmeldt sig MusikStreaming, så er chancen der altså nu. Vi modtager tilmeldinger på support@bibzoom.dk. Vi kontakter efterfølgende dit bibliotek for at få bekræftet tilmeldingen.