Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / BibZoom.dk MusikStreaming: stor prisreduktion. Beta lidt endnu.
For biblioteker
Navigation
 

BibZoom.dk MusikStreaming: stor prisreduktion. Beta lidt endnu.

Udgivet 2. september 2010

bibzoom_prisreduktion_streaming

Af Flemming Munch

BibZoom.dk er nu klar med en revideret pris for biblioteker med abonnement på MusikStreaming. Prisen bliver reduceret med over 60 % i forhold til det oprindelige. Til gengæld bliver der justeringer af enkelte andre ambitioner.

Stor prisreduktion på streaming
Det er lykkedes konsortiet bag BibZoom.dk at genforhandle prisen for MusikStreaming på meget fordelagtige vilkår. Biblioteker med abonnement på MusikStreaming vil få en prisreduktion på over 60 % i forhold til det oprindelige. Helt præcist bliver biblioteker med MusikStreaming faktureret for 21 øre pr. kommunal borger for indeværende halvår 2010. Den oprindelige pris var på 55 øre.

BibZoom.dk udsender fakturaer i uge 36 og 37 (6.-17. september).

Årsagen til genforhandlingen er, at BibZomm.dk’s leverandør ikke endnu har kunnet levere et katalog som fuldt svarer til kataloget i MusikBasis (download). Der mangler 25 % af downloadkataloget, og som kompensation reducerer vi prisen med over 60 %. Der arbejdes intensivt på at få kataloget bragt op på ”fuld styrke”.

Beta lidt endnu
Vi holder muligheden åben for forbedringer af grænsefladen til MusikStreaming lidt endnu. Grænsefladen kan blive endnu bedre, og det bliver den også. En lang række udviklingsforslag er nu overgivet til vor leverandør. Har du forslag, hører vi naturligvis gerne fra dig på support@bibzoom.dk

Det har været nødvendigt at sætte lanceringen af streaming på Iphone og Andriod på ”stand by”. Som led i forhandlingerne med de forskellige forlag har vi p.t. prioriteret mere indhold frem for indgåelse af aftaler om mobile platforme, men vi vender tilbage i sagen inden 2011.

God tilslutning til MusikStreaming – fortsat ”åbent”
Opbakningen til MusikStreaming er tilfredsstillende med over halvdelen af landets biblioteker tilmeldt. Der er plads til flere, og derfor har vi skruet et tilbud sammen til biblioteker, som endnu ikke er tilmeldte. Tilmelding kan fortsat lade sig gøre. Læs mere og tilmeld her: "Introduktionstilbud på MusikStreaming"