Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / BibZoom.dk - udsigt til 2011
For biblioteker
Navigation
 

BibZoom.dk - udsigt til 2011

udgivet 22. december 2010

nyhedsillustration_udsigt_2011

af Jens Hjørne

Det nye år nærmer sig hastigt og således også den nye abonnementsperiode for BibZoom.dk. 2011 byder på ét samlet produkt, masser af nye tiltag og nyt indhold. Vi kan - igen - konstatere en solid opbakning fra de danske folkebiblioteker, og glæder os over at kunne byde velkommen til et spændende BibZoom.dk 2011.

Tilmelding til 2011
Efter en intens salgsperiode i november kan vi med stor tilfredshed konstatere en solid tilslutning fra de danske folkebiblioteker til produktet BibZoom.dk. Bibliotekernes solidariske opbakning bag BibZoom.dk betyder, at de danske biblioteksbrugere kan se frem til endnu et år med digital musikbiblioteksservice. I det kommende år vil over 90 biblioteker tilbyde BibZoom.dk, både fra selve websitet BibZoom.dk og fra Børnebiblioteks-sitet Palles Gavebod. Tak for det!

Faktura for betaling 2011 er udsendt elektronisk allerede i uge 50 og bør være modtaget af alle.

Èt samlet produkt
I 2011 tilbydes BibZoom.dk som én samlet produktpakke med adgang til formidling, MusikStreaming, MusikDownload, World, Bollywood-film, unikke digitaliseringer af etniske materialer og meget andet. BibZoom.dk vil fremstå for brugerne som et ensartet og homogent produkt.

Meget mere end download
Vi vil fremadrettet sætte fokus på brugen af det unikke formidlende indhold i BibZoom.dk. Artikler, anmeldelser og podcasts er blevet en væsentlig del af websitets indhold, og vi gør en ekstra indsats for at fremvise brugen i statistiker og nyheder fra BibZoom.dk. Endelig bliver MusikStreaming et tilbud til alle BibZoom-brugere, og det bliver spændende at følge den samlede brugerskares modtagelse af produktet.

Bidrag på Facebook
BibZoom.dk har allerede nu taget de første skridt til at udbrede en del af formidling og support til Facebook. Det er målet at skabe et aktivt miljø for diskussion, formidling og support. Emnerne kan være mange - allerede nu er de første spæde skridt taget til et support-community omkring mobile devices. Dine bidrag er meget velkommne.

Bibzoom.dk ønsker glædelig jul, og vi ser frem til et godt nytår.