Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Bibzoom er med på SPOT Festival
For biblioteker
Navigation
 

Bibzoom er med på SPOT Festival

Udgivet 2. maj 2012

Af Eva Mikkelsen

Imens hundredvis af koncerter brager løs i weekenden under Spot Festival 2012 i Aarhus, kan man komme bagom musikken når BibZoom og Hovedbiblioteket i Aarhus afholder Artist Talks med nogle af de optrædende bands. BibZoom indtager SPOT Festivalen med lytteguides til festivalgæsterne, stand på pladsen og ´Artist Talk´ på Hovedbiblioteket. Kik forbi!

Fra fredag den 4. til lørdag den 5. maj omdannes Aarhus til et overflødigheds-horn af ny dansk musik, når SPOT Festivalen for 18. gang løber af stabelen. Hovedbiblioteket i Aarhus er sammen med BibZoom på programmet.

Artist talk på hovedbiblioteket - SPOT på kunstnerne bag musikken!
Lørdag 5. maj kl. 12.30 inviterer Hovedbiblioteket og BibZoom til Artist Talk med tre af de optrædende bands, nemlig det otte mand store orkester Waldo & Marsha, elektroniske Rangleklods og Boho Dancer med sangerinden Ida Wenøes stemme i centrum. Boho Dancer spiller desuden et par numre undervejs i arrangementet. Alle er velkomne, og arrangementet er gratis. Læs invitationen fra Hovedbiblioteket her.

Kik forbi BibZooms stand på festivalpladsen
På BibZooms stand på festivalpladsen på Godsbanen kan festivalgæsterne få inspiration til, hvilke kunstnere de skal høre på BibZooms playliste ”SPOT 2012”. Der er konkurrencer og lytteguides, og så kan gæsterne desuden være med til at komme med musikønsker til næste års festival!Læs BibZooms lytteguide til SPOT

På BibZoom.dk kan du blive guidet gennem det imponerende koncertprogram for SPOT Festivalen 2012. Lytteguiden kan desuden læses her.
Kik forbi!