Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Bibzoom guider dig gennem helvede
For biblioteker
Navigation
 

Bibzoom guider dig gennem helvede

Udgivet 31. maj 2012


Af Niels Mark ansv. redaktør Bibzoom

Bibzoom er stolte af at stå bag dette års officielle festivalhæfte til Danmarks største metalfestival COPENHELL 2012, som samtidig er den seneste i rækken af lytteguides fra redaktionens hånd.

Metalfest i tredje inkarnation.
Den 15. og 16. juni går seismograferne i Vestvolden amok og mørke væsener vil fra alle sider myldre mod Refshaleøen, der vil være indhyllet i en ildevarslende støvsky. I to dage forvandles øen til Københelvede, og 26 af de væsentligste navne inden for den tungeste ende af det musikalske spekter vil omdanne området til en metallisk fest af dimensioner - med alt hvad dertil hører af både decibel og øl ad libitum.

Genrens ypperste udøvere
Festen er selvfølgelig tredje inkarnation af COPENHELL, men når festlighederne er ovre, og den ramme lugt af svovl og ondskab er blevet fortrængt af sommersol, blomsterduft og pollenallergi, vil vi sidde med ømme nakkemuskler og forsøge at vriste et saligt smil af ansigtet. Sjældent har man haft mulighed for at opleve et så imponerende udbud af metalgenrens ypperste udøvere på samme sted.

Hele spektret
Legender som Slayer, Anthrax og Brutal Truth. Supergrupper som Mastodon, Lamb of God og Meshuggah. Den næste generation som The Kandidate, Redwood Hill og The Interbeing. Kort sagt: Hele spektret!

Online eller i hånden
Men ikke nok med det. Bibzoom er også med hele vejen, og gelejder dig gennem programmet med en festivalguide, der samtidig fungerer som festivalens officielle program. Læs den online bladreversion eller få den stukket i hånden, når du træder gennem portene til COPENHELL.

Bibzoom ønsker dig hjerteligt velkommen til helvede!