Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Bibzoom guider dig til de gode musikoplevelser under Tønder Festival 2014
For biblioteker
Navigation
 

Bibzoom guider dig til de gode musikoplevelser under Tønder Festival 2014

Udgivet 12. august 2014

Niels Mark, ansv. redaktør, Bibzoom Musikredaktion

Inden længe har du chancen for at opleve den 40. udgave af Tønder Festival.
Tønder Festivalen er en af de mest respekterede i Europa, når det gælder folkemusik. Derfor kan arrangørerne år efter år trække de største navne til og supplere med en frodig underskov af nye talenter. I disse sensommerdage syder Tønder af musik. Irsk, skotsk og canadisk folkemusik, cajun, blues, indiefolk, americana, dansk folk og international folk- og rootsmusik af høj klasse.

Guide til Tønder Festival 2014
Udvalget er stort, så det kan være svært at overskue det store musikprogram. Derfor guider Bibzoom i samarbejde med festivalarrangørerne og bibliotekerne dig til en række af de koncerter, der absolut bør opleves under festivalen. Læs Bibzooms guide til Tønder Festival.

Tønder Festival på mobilen
Hør et udpluk af bands fra Tønder Festival 2014 direkte på din iPhone/iPad eller Android telefon/tablet via musik-app'en Bibzoom Radio. Download Bibzoom Radio i App Store eller i Google Play. Sådan henter du Bibzoom Radio.

Vil I promovere på jeres bibliotek?
I juli måned har I modtaget fysiske hæfter, som vi håber, I vil udstille for brugerne sammen med relevante cd'er.

I kan også promovere guiden digitalt via hjemmesiden eller Facebook:

Direkte link >>

Kode til indlejring (embedding) på hjemmesiden:
<div data-configid="0/8728113" style="width: 525px; height: 370px;" class="issuuembed"></div><script type="text/javascript" src="//e.issuu.com/embed.js" async="true"></script>