Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Bibzoom-guides om alt fra orgelmusik til Frank Sinatra på vej til bibliotekerne
For biblioteker
Navigation
 

Bibzoom-guides om alt fra orgelmusik til Frank Sinatra på vej til bibliotekerne

Udgivet 19. november 2015

Af Niels Mark, ansvarshavende redaktør, Bibzoom

I denne uge vil bibliotekerne modtage tre forskellige hæfter fra Bibzoom-redaktionen. Vi håber at I vil tage godt imod dem og udstille hæfterne sammen med relevante CD’er og musiklitteratur.

Kort information om de tre hæfter:

Guide til Bob Dylan
Bob Dylans univers er en tidsmaskine, der bringer lytteren fra 60’ernes revolutioner gennem personlige og eksistentielle kriser til det fattede klarsyn, der kommer til udtryk på det nye udspil fra den amerikanske folkehelt. Bibzoom tegner et portræt af en af de vigtigste nulevende kunstnere.
Onlineversion her >>

Guide til Frank Sinatra
Frank Sinatra ville være blevet 100 år den 15. december i år. Bibzoom guider dig til 100 års jubilaren og hans 12 bedste albums ifølge Sinatra-ekspert Susie Beck Kristensen.
Onlineversion her >>

Guide til instrumenternes dronning
Orglet er det største og mest komplicerede af alle musikinstrumenter. Den tyske komponist Michael Praetorius kaldte det ”instrumenternes dronning”, et hædersnavn, der er blevet stående til i dag. I Bibzooms guide får du en introduktion til orgelmusik og en række af milepælene inden for orgelmusik.
Onlineversion her >>

Guide til Doom Metal
Doom er en af de tungeste genrer i metal og også en af de ældste. Den har rødder i alt metals moder: Black Sabbath. I denne guide tager vi en tur omkring de vigtigste bands og indspilninger inden for doom metal.
Onlineversion her >>

I er selvfølgelig også mere end velkomne til at promovere de digitale versioner.
Disse kan hentes via vores guide-bibliotek her >>