Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Bibzoom honorerer artikler fra abonnerende biblioteker i 2013
For biblioteker
Navigation
 

Bibzoom honorerer artikler fra abonnerende biblioteker i 2013

Udgivet 21. januar 2013

Af Niels Mark, ansv. redaktør Bibzoom

Formidling er og bliver bibliotekernes styrke. Rundt omkring på landets biblioteker sidder masser af videnspecialister, der kan være med til at gøre bibliotekernes musiktjeneste, Bibzoom, til en unik musiktjeneste.

Med indgangen til 2013 har Bibzoom indført et nyt system, som betyder, at Bibzoom-abonnerende biblioteker vil kunne få refusion på deres abonnementsbetaling ved at lade deres ansatte levere indhold til Bibzoom. Helt konkret vil indlæg fra bibliotekets ansatte godtgøres med beløb efter de tariffer, som kan hentes som pdf:

Hent tarifoversigten >> (pdf)

Artikler som godkendes og optages i Bibzoom, vil blive honoreret, og bibliotekets tilgodehavende for 2013 vil blive krediteret i abonnementet for 2014.

Anmeld en koncert og få gratis entre
I forbindelse med koncerter er der mulighed for at søge om at blive akkrediteret til en koncert. Det betyder, at skribenter kan få gratis adgang til koncerten imod at skrive en koncertanmeldelse om den pågældende koncert. Kontakt undertegnede og sig, hvilken koncert du ønsker at skrive en artikel om, så kontakter vi koncertarrangøren og søger om akkreditering til dig.

Musikanmeldelser – sådan kan du gøre
Du kan også skrive anmeldelser af nye albums til Bibzoom. Gå for eksempel ind på Gaffa.dk under deres sektion ”album-anmeldelser” og vælg, hvilke albums du ønsker at anmelde. Sørg for at pågældende album er tilgængelig på Bibzoom, inden du skriver anmeldelsen. Albums karaktergives med skalaen 1 til 5 ugler.

Har du spørgsmål, ønsker eller forslag, er I mere end velkommen til at kontakte mig.

Vi glæder os til at høre fra jer!