Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Bibzoom indleder platformsskifte
For biblioteker
Navigation
 

Bibzoom indleder platformsskifte

Udgivet 9. januar 2014


Af Flemming Munch, Bibzoom Ledelse

Som det allerede i sensommeren 2013 blev annonceret, indledte Bibzoom et par større Drupal pilotprojekter, der havde til formål at afprøve mulighederne for etablering af en helt ny fremtidssikret og webbaseret Bibzoom platform. Platformen skal facillitere deling af en række indholdstyper (tekst, musik, TV, film og Radio), cocreation samt udnyttelsen af open source og responsivt design dækkende en række devices.

Forsøgene er nu kommet så langt, at Bibzoom er klar til at arbejde på udvikling og implementering en bred løsning, der ventes at afløse en markant del af den nuværende portefølje af web- og app. løsninger ved årsskiftet 2014-15.

Samtidigt med udviklingen af nye platforme, bliver der arbejdet ihærdigt på en markant opgradering af Bibzoom App, der vil komme alle brugere til glæde. Bibzoom App undergår både en massiv design- og funktionalitetsudvikling, og den forbedrede version implementeres i to faser i løbet af januar.

Første version er allerede sat i produktion i tirsdags, og installeres automatisk, hvis du allerede er Bibzoom bruger. Hvis du skal til at starte som Bibzoom bruger, kan du installere fra www.bibzoom.dk.

Afslutningsvist vil jeg ønske et ”Godt nytår”, og kan samtidigt allerede nu konstatere, at Bibzoom i 2014 er vokset i forhold til sidste år.