Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / BibZoom indtager festivalerne
For biblioteker
Navigation
 

BibZoom indtager festivalerne

Udgivet 11. maj 2012

Af Heidi Reidel Sørensen

Sommeren står i festivalernes tegn, og efter en flyvende start med et tæt og givende samarbejde med SPOT-festivalen fortsætter BibZoom med Northside og i særlig grad med Copenhell. Samarbejder med Roskilde, Copenhagen Jazz, Tønder Festivalen og flere er også på tegnebrættet.

Tag med til fest
Festivalsamarbejde og samarbejder med lokale spillesteder er i høj grad noget, som vi gerne vil satse på fremadrettet. Værdien af den gensidige linking, omtalen og profilen er meget høj. SPOT-samarbejdede kastede for eksempel to radiointerviews, masser af brugerkontakt og et par nye professionelle kontakter af sig.

For at lette det lokale arbejde med at skabe kontakt laver vi derfor en ”forhåndsgodkendelse” af samarbejder initieret af bibliotekerne. Somme tider vil vi kunne tilbyde mere, men med denne oversigt i hånden kan I henvende jer direkte til jeres lokale aktører og garantere samarbejdet uden at spørge her først. Forhåndsgodkendelsen bliver en del af bibliotekernes værktøjskasse, som vil blive fyldt op i løbet af de kommende uger.

Vi håber, I vil benytte denne oversigt til at sparke gang i nye partnerskaber. Det kunne fx være ved at tilbyde en artikel med lyttelinks til spillestedernes efterårsprogram, men det kan også være en stand på en lokal festival.

Henvend jer endelig til supporten, hvis I har spørgsmål eller ideer!