Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Bibzoom rydder op !
For biblioteker
Navigation
 

Bibzoom rydder op !

Udgivet 10. januar 2014

Af Flemming Munch, Bibzoom Ledelse

Igennem de sidste par år har en række biblioteker påpeget, at de mente der var for meget ”bundling” i Bibzoom. Enkelte kommuner har også sagt, at det var grund til, at de ikke købte Bibzoom – Det skal være slut nu !

I den nye version af Bibzoom, der blev releaset i tirsdags, er Kulturklip, herunder reklamefilm fjernet, og Bibzoom konceptet strammet gevaldigt op. Ændringerne betyder, at der ikke længere kan opstå forvirring over ekstra login krav baseret på AV-Pakke eller lignende. Forbedringerne øger klarheden om Bibzooms kernefokus, og hvad abonnements betalingen dækker.

Ændringerne indebærer ikke, at det i al fremtid ikke bliver muligt at afspille væsentlige, sjove og inspirerende ”kultur klip”, men vi genindfører ikke disse indholdselementer, før der er skabt en passende formidlingsmæssig ramme omkring indholdet.

Næste større indholdsmæssige ændring i 2014, venter vi bliver integration af TV og radio, hvilket vil betyde, at når du fx søger på Bowie, får du både direkte adgang til artikler, musik, lytteguides, nyheder, TV og radio, hvor Bowie indgår.

Hos Bibzoom håber vi ændringerne bliver modtaget positivt.

Vi vender tilbage med mere information snarest muligt.