Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Bibzoom blev vist frem til ministeriel konference
For biblioteker
Navigation
 

Bibzoom blev vist frem til ministeriel konference

Udgivet 13. juni 2012

af Susanne Bodil Hodges

Bibzoom blev vist frem til ministeriel konference
Bibzoom blev fremvist på Kulturministeriets konference om musikundervisning i folkeskolen.

Tirsdag den 12. juni 2012 afholdt Kulturministeriet sammen med Ministeriet for Børn og Undervisning og Ministeriet for Forskning, Innovation, Videnskab og Uddannelse en konference om perspektiverne for en styrkelse af musikundervisningen i folkeskolen. Her var Bibzoom selvfølgelig med, da det digitale bibliotek ganske lovligt kan bruges i skolernes musiktimer.

Musikere på jagt i Bibzoom
Konferencedeltagerne var meget positive omkring Bibzoom og på grund af den store opmærksomhed siden relanceringen den 4. juni 2012 kendte de fleste af deltagerne allerede til det digitale bibliotek. Mange af deltagerne havde en musikalsk baggrund og fandt det meget underholdende at søge efter sig selv i albummene på Bibzoom. Komponist, slagtøjsspiller og medlem af Statens Kunstråds Musikudvalg, Thomas Sandberg, der også spillede på konferencen, var begejstret over hvor meget af hans musik, Bibzoom indeholder.

 

Konferencens formål
Formålet med konferencen var blandt andet at synliggøre perspektiverne for en styrkelse af musikundervisningen i folkeskolen ved at formidle gode eksempler på tværs af områder og om muligt skabe nye samarbejdskonstellationer.

Bibzoom på uddannelsesinstitutioner
Deltagelsen på konferencen bekræftede, at Bibzooms planlagte satsning i efteråret i forhold til undervisning indeholder stort potentiale. Her er et uopdyrket land for en bibliotekstjeneste, som sætter formidling i centrum, og hvor public service-elementet spiller en stor rolle, så undervisere kan hjælpe eleverne til lovlige valg.

Sidder I med kontakter og ideer til en satsning på uddannelsesområdet, hører vi meget gerne fra jer i support@bibzoom.dk.