Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / BibZoom guide til Vinterjazz
For biblioteker
Navigation
 

BibZoom guide til Vinterjazz

udgivet 23. januar 2012

Af Niels Mark, ansv. redaktør BibZoom.dk Musikredaktion

Om kort tid begynder den landsdækkende festival Vinterjazz, som ligger i perioden fra 3. - 19. februar. BibZoom-redaktionen har haft et tæt samarbejde med arrangørerne bag Vinterjazz om at producere guides til festivalen.

Udover at BibZoom optræder med en annonce om BibZooms festivalguide, på indersiden af omslaget på det officielle Vinterjazz-hæfte, har vi i redaktionen lavet vores eget professionelt trykte temahæfte til Vinterjazz-festivalen med forord af festivalleder Signe Lopdrup, tegninger af kunstneren Pernille Mejslov og overbevisende layout af redaktør Jesper Dyhre Nielsen fra Esbjerg Bibliotek.

Både det officielle Vinterjazz-hæfte og BibZooms temahæfte er distribueret til en række af de største biblioteker.

Udstilling om Vinterjazz
På Herlev Biblioteket har vi nu lavet en Vinterjazz-udstilling, bestående af de to Vinterjazz-hæfter (det officielle og BibZoom-redaktionens) og så en række relevante cd'er. Vi håber, at I har lyst til at gøre tilsvarende på jeres biblioteker.

På bibliotekets hjemmeside
Det er også muligt at lave en virtuel Vinterjazz-præsentation af redaktionens Vinterjazz-guide (se her). Den kan hentes direkte fra artiklen på BibZoom.dk >> (link udløbet) eller ved at embedde denne her kode på jeres hjemmeside:
issuu.com/bibzoom.dk/docs/vinterjazz2012...;viewMode=doublePage

Hvis nogen ønsker at modtage flere jazz-hæfter af den ene eller den anden type, må I sige til, så sender vi nogle til jer.