Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Bliv en del af BibZooms markedsføringsgruppe
For biblioteker
Navigation
 

Bliv en del af BibZooms markedsføringsgruppe

Udgivet 27. april 2012

Af Heidi Reidel Sørensen

Undrer du dig over, hvorfor papfiguren ikke var af plastik, eller at vi laver foldere i stedet for plakater? Sprudler du af ideer til virale kampagner, eller har du en masse kontakter i musikverdenen, du brænder for at udnytte? Måske du bare gerne vil have indflydelse på fremtidens digitale bibliotekstjenester? Så er der nu mulighed for maksimal indflydelse ved at tage plads i BibZooms markedsføringsgruppe.

Som det står i BibZooms strategi er markedsføringsgruppen etableret for at involvere og forankre medarbejdere fra andre aftagerbiblioteker i aktiviteterne, og på grund af omstruktureringer på nogle biblioteker søger BibZoom nu nye medlemmer af markedsføringsgruppen.

Markedsføringsgruppen består af repræsentanter fra seks biblioteker og en repræsentant fra World. Gruppen mødes en gang i kvartalet, hvor vi sammen snakker om BibZooms udvikling og markedsføring, evaluerer på indsatsen og laver indstillinger til ledelsesgruppen omkring kommende aktiviteter. Markedsføringsgruppen bidrager med vigtig indsigt i brugernes adfærd på bibliotekerne og er en uvurderlig ”finger i jorden” i nærmiljøerne.

Hvis du eller dit bibliotek har mod på at være med, så send straks en mail til support@bibzoom.dk. Vi foretrækker en repræsentant som til dagligt beskæftiger sig med BibZoom, men vi stiller ingen krav til størrelse eller placering af biblioteket. Arbejdet i markedsføringsgruppen er ulønnet, men du og dit bibliotek er til gengæld sikret maksimal indflydelse på BibZooms ansigt udadtil.