Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Sidste chance for at tilmelde dit bibliotek til Expat Dinner!
For biblioteker
Navigation
 

Sidste chance for at tilmelde dit bibliotek til Expat Dinner!

Udgivet 10. april


Af Vibeke Nielsen

Den 25. maj afholdes den næste Expat Dinners, så husk at tilmelde dit bibliotek inden fredag den 12. april!

I stedet for en traditionel dinner, så bliver det denne gang - for at prøve noget nyt - en brunch lørdag formiddag. Som vært for Expat Dinners har biblioteket en enestående chance for at sætte spot på nogle af de mange tilbud og services biblioteket tilbyder, som kunne være relevante for expats. Det er dog helt op til hvert enkelt bibliotek, at bestemme dagens program.


Hvad kræver det at afholde Expat dinner?

Det eneste I behøver at gøre, er at sætte et kryds i kalender, afsætte lokale og personale og stå for den lokale markedsføring ved brug af jeres sædvanlige kanaler. I vil modtage tekster til pressemeddelelser og skabeloner til flyers og plakater. BiblioteksCenter for Integration vil hjælpe med at kontakte internationale skoler og virksomheder.

Der vil være mulighed for expats at tilmelde sig brunchen både på Expat in Denmarks hjemmeside og lokalt på biblioteket.


Tilmelding af biblioteket

Gå ind på Statsbibliotekets hjemmeside. Derfra kan du tilmelde dit bibliotek online. Deadline for tilmeldingen er den 12. april 2013. Ønskes yderligere oplysninger om arrangementet, så send en mail til projektleder Vibeke Nielsen vin@statsbiblioteket.dk eller ring på 4473 4632.