Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Temadag om fremtidens mangfoldige biblioteksbetjening
For biblioteker
Navigation
 

Temadag om fremtidens mangfoldige biblioteksbetjening

29. januar 2013

Af Vibeke Nielsen

Husk at tilmelde dig arrangementet fredag den 1. marts 2013, hvor BiblioteksCenter for Integration igen afholder temadag om flerkulturel biblioteksbetjening.

Temadagen afholdes på VerdensKulturCentret på Nørrebro i København.

Vi er glade for at kunne annoncere to nye og spændende oplægsholdere til temadagen og for at have modtaget støtte fra Kulturstyrelsen til at invitere en oplægsholder helt fra Argentina.

Programmet vil blandt andet byde på et dybdegående oplæg om den arabisktalende befolknings historie og demografi i Danmark, om newcomers i Danmark og om bibliotekernes rolle i forhold til fastholdelse og services til f.eks. børn og ægtefæller.

Temadagen vil foruden inspiration til det fremadrettede arbejde på bibliotekerne også kickstarte oprettelsen af et nyt etårigt netværk med fokus på biblioteksbetjening af sproglige minoriteter og newcomers.

Octavio Kulesz står bag et interessant forskningsinitiativ, der redegør for den spændende udvikling på det digitale publishing område i blandt andet Mellemøsten, Afrika, Østeuropa og Asien.
Læs om Octavio Kules >>.

Læs om Digital publishing in developing countries >>

Nidal Abu Arif er en dansk-arabisk journalist bosiddende i Danmark. Nidal arbejder på CKU (Center for Culture and Development), hvor han er redaktør for Nyhedsbrevet om Det Arabiske Initiativ. Han har en bred viden om danske arabere, arabiske medier og politiske forhold i mellemøsten.

Pris: 300 kr. pr. person.
Der vil blive serveret kaffe/the, frokost og kage.