Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Dansk avis på engelsk – tilbud til folkebiblioteker
For biblioteker
Navigation
 

Dansk avis på engelsk – tilbud til folkebiblioteker

10. september 2008

Af Nicola Ravden

I de sidste tre måneder har BiblioteksCenter for Integration sendt gratis eksemplarer af Copenhagen Post ud med alle depoter. Dette tilbud er nu slut, og vi henviser nu til den særlige rabatordning, hvor folkebiblioteker kan bestille et årsabonnement på for kr. 950 inkl. porto.

Mange biblioteker har stor glæde af avisen, og nogle køber endda ekstra eksemplarer ind til kunder på biblioteket.

Ann Pedersen fra Greve Bibliotek fortæller:

"Greve Bibliotek har tegnet et udvidet abonnement hos Copenhagen Post, hvor vi hver uge modtager ca. 25 eksemplarer af avisen.  Aviserne stilles ”gratis” til rådighed til bibliotekernes brugere.

Vi så avisen under et besøg på Roskilde Bibliotek, hvor vi deltog i en temadag vedrørende ”Engelsk for Alle”, og blev begejstret ved tanken om at kunne give borgere og besøgene her på Greve Bibliotek muligheden for enten at styrke deres engelske færdigheder ved at læse avisen, eller for udlændinge, at kunne følge med i de danske nyheder.  I praksis er mange glade for at kunne hente et eksemplar af avisen, det være sig de lokale sprogskoler, gymnasium, eller den ældre pakistanske mand der trofast kommer hver fredag og spørger efter Copenhagen Post".

Læs mere om rabataftalen med Copenhagen Post.