Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Del BibZoom.dk-viden på facebook
For biblioteker
Navigation
 

Del BibZoom.dk-viden på facebook

udgivet 15. februar 2011

nyhedsillustration_facebook_2

Af Jens Hjørne

Vi vil gerne dele vor viden om BibZoom.dk med biblioteksmedarbejdere og brugere. Derfor opbygger vi en facebook-fanside hvor biblioteksmedarbejdere, brugere og BibZoom.dk kan udveksle viden erfaringer og anbefalinger. Antaallet af fans og bidrag vokser.

Bliv klogere på facebook-fansiden
Vi arbejder på at "eksportere" supportens erfaringer omkring de mest stillede spørgsmål til facebook-siden. Ofte er svarene på spørgsmålene komplekse, og det er grundtanken, at biblioteksmedarbejdere, brugere og BibZoom.dk sammen skal opbygge en vidensbank med svarene på de mest fremherskende spørgsmål. Listen over BibZoom.dk-venlige afspillere er første skridt.

BibZoom.dk-venlige afspillere
Et af de oftest stillede spørgsmål handler om, hvilke mobile devices som kan håndtere musikfilerne fra BibZoom.dk. Allerede nu har vi modtaget en del bidrag fra både brugere og biblioteksmedarbejder. Vi udvider listen straks vi modtager bidrag. Se listen her >>

Fanskaren vokser
Den seneste uge er antallet af fans på facebook vokset støt - en udvikling, som vi håber vil fortsætte. Jo flere fans, jo breder grundlag for et community, hvor viden og oplysning kan deles. Vi håber naturligvis også på, du vil dele din viden med brugere og kolleger.

Åben for alle
Fansiden er tilrettelagt som en såkaldt "virksomhedsside". Det betyder, at den er åben for alle interesserede og kan tilgås uanset, om du har en facebook-profil.

Vind en MP3-afspiller
BibZoom.dk kører i øjeblikket en kampagne hvor vi udlover tre stk. Philips GoGear Spark MP3-afspiller til vore fans på facebook-siden. Du er meget velkommen til at deltage. Vi trækker lod den 28. februar.