Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Del din viden med nordiske kollegaer i Stockholm
For biblioteker
Navigation
 

Del din viden med nordiske kollegaer i Stockholm

Udgivet 3. april 2013

Af Vibeke Nielsen

Du kan nu indsende forslag til paper eller poster til The Nordic Library Conference 2013. Temaet for årets konference er flersprogethed og læring.

Formålet med konferencens temaer er bl.a. at afdække eksempler på bibliotekernes bidrag til læring. Konferencens paper-udvalg ønsker især innovative eksempler på bibliotekernes forhold til flersprogethed og læring.

Der vil blive afholdt poster sessions på konferencen, så det er også muligt at indsende forslag til posters.

Det praktiske
På konferencens website kan du læse mere om call for papers, og om hvordan du kan deltage. Forslag til papers og posters må maksimalt indeholde 400 ord. Der er deadline for paper- og posterbidrag den 26. april 2013. Vi glæder os til at læse de danske bidrag.

Læs mere om call for paper og poster sessions

Send dit forslag til Elin Lucassi, Kungliga Biblioteket, Stockholm: elin.lucassi @kb.se

Paper-udvalget vil udvælge papers og posters til konferencen i starten af maj, hvorefter alle, der har indsendt et forslag, vil få besked om, hvorvidt forslaget er accepteret. Der skal efterfølgende indsendes et fuldt paper og udarbejdes posters i farver og størrelsen A2.

The Nordic Library Conference 2013
I år afholdes The Nordic Library Conference i Stockholm den 3. og 4. oktober 2013. Konferencen er et initiativ fra netværket Nordic Best Practice. Netværket består bl.a. af Statsbiblioteket, Kungliga biblioteket, Sverige og Nasjonalbiblioteket, Norge. Formålet er at fremme vidensdeling og samarbejde på tværs af de nordiske lande.

Du kan læse mere om konferencen på hjemmesiden