Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Del dine BibZoom.dk playlister
For biblioteker
Navigation
 

Del dine BibZoom.dk playlister

Udgivet 29. marts 2011

delplaylister

af Jens Hjørne

Du kan dele dine playlister fra BibZoom.dk-streaming med dine venner på facebook og andre brugere af BibZoom.dk. Du kan vælge om du vil dele på selve BibZoom.dk eller på facebook. Mulighederne er mange for at dele inspiration.

Byg en playliste
Du kan bygge ubegræsede mængder playlister på BibZoom.dk streaming. Bibzoom.dk husker dine playlister fra gang til gang (forudsat at du benytter den samme PC) så du kan løbende bygge, omdøbe, slette, afspille... og altså også dele. Playlisterne opbygges ved simpel "drag'n drop" eller ved at konvertere en aktuel afspilningsliste til playliste. .

Del på facebook
Når du har brugt kræfter på at bygge streaming playlister, så kan du ved ganske få klik tillade dine facebookvenner at drage nytte af din indsats. I websitets venstre side finder du dine playlister. Hver liste er forsynet med et "flueben" som åbner listens muligheder. Her vælger du "Del på facebook". Listen bliver vist som en posting på din facebookprofil, og bliver synlig for dine facebookvenner.

delplaylister01.jpg


Del en playliste på BibZoom.dk
Du kan også dele dine lister med de andre brugere af BibZoom.dk inde på selve sitet. Din playliste bliver ved deling (se billedet nedenfor) tilgængelig for andre brugere af BibZoom.dk og findes under funktionen "Find playlists". Fortryder du, kan delingen trækkes tilbage.

delplaylister03.jpg

 

Del en aktuel afspilning
Er du i færd med at afspille et album eller en række numre i din aktuelle spilleliste, så har du mulighed for at anbefale den direkte på facebook, fra selve afspilningenen (altså uden at lave en playliste). Du kan naturligvis også lave din aktuelle afspilning om til en playliste, og efterfølgende dele den med de andre brugere på BibZoom.dk.

Gode ideer!
Mange biblioteker har facebooksider. Her er der rig mulighed for at reklamere BibZoom.dk videre til fans af bibliotekets side. Eksempelvis ved at poste playlister. Playlisterne kan også lægges på selve BibZoom.dk og eksempelvis benyttes som anbefalinger af lokale musikarrangementer eller lignende.