Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Del dine tanker
For biblioteker
Navigation
 

Del dine tanker

Udgivet 8. februar 2011

The Nordic Library Conference 2011
Af Susanne Bodil Hodges

Det er stadigvæk muligt at bidrage med et paper til The Nordic Library Conference 2011. Der er først deadline den 1. marts, så der er god tid til at få samlet tankerne og få de gode ideer skrevet ned. Husk, at deltagere med godkendte papers vil få adgang til konferencen til en særlig nedsat pris samt gratis adgang til den officielle konferencemiddag den 25. august.

Inspiration og input

”Hvis man har et projekt, man har arbejdet intensivt med i dagligdagen, er det en fornøjelse at få lov til at fortælle om det til interesserede og engagerede kolleger”, fortæller Pernille Schaltz fra Bibliotekscenter for Integration. Pernille Schaltz er en af de danske repræsentanter i paper-udvalget, og hun opfordrer alle interesserede til at sende et bidrag. 

”Med en paper-præsentation får man også mulighed for at få input på det, man har lavet – og man får lejlighed til at diskutere sit projekt med kolleger, der måske har andre erfaringer inden for området. Hun tilføjer: ”Og ikke mindst får man fornøjelsen af at inspirere sine kolleger til forhåbentlig at gå hjem og lave nogle nye og spændende services for sine borgere derhjemme. ”

Så fat pennen, grip tastaturet og del de spændende initiativer og projekter som, vi ved, finder sted landet rundt.

 

Statsbiblioteket, BiblioteksCenter for Integration er vært for Nordic Library Conference 2011, der arrangeres i samarbejde med Sveriges Kungliga biblioteket og Norges Nasjonalbiblioteket.

Konferencen støttes af "Tilskud og støtte til internationale bibliotekskonferencer i Danmark" og "Nordisk Kulturfond".