Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Der er stadig ledige pladser til de heldige
For biblioteker
Navigation
 

Der er stadig ledige pladser til de heldige

Udgivet den 22. februar

 

Af Vibeke Nielsen

Mange har allerede tilmeldt sig Pitstop i Odense den 15. marts på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, men der er stadig ledige pladser.

Pitstoppet har til formål at evaluerer Projekt Newcomers og de nye udfordringer – Bibliotekerne på forkant, der blev afsluttet den 31. december 2011, men dagens program vil også inspirerer til fremtidige tiltag for bibliotekerne og samarbejdspartnere.

På programmet er oplæg fra blandt andet samarbejdspartnere, forskere og en expat, så det bliver en spændende dag med masser af input og inspiration til deltagerne. Dagen sluttes af med et oplæg af Jan Rose Skaksen fra CBS, der i 2011 var forfatter på rapporten ’Højt uddannede indvandreres bidrag til det danske samfund’.

Se hele programmet

Tilmelding

Det er gratis at deltage, og deadline for tilmelding er torsdag den 1. marts. Der er et begrænset antal pladser tilbage, så deltagelse i Pitstoppet fordeles efter princippet først til mølle.

Sted: Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense
Tid: Torsdag den 15. marts kl. 9.30-15.45
Pris: GRATIS

Gå til tilmelding

Arrangører

Pitstoppet arrangeres af Projekt Newcomers projektgruppe bestående af ansatte på Statsbiblioteket og Greve Bibliotek, og dagen er finansieret med støtte fra Center for Bibliotek og Mediers udviklingspulje.