Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Det skete i de dage – da tusinder af studerende valfartede til Statsbiblioteket
For biblioteker
Navigation
 

Det skete i de dage – da tusinder af studerende valfartede til Statsbiblioteket

Udgivet 18. december 2014

Af Hugo Skou og Anne Holst

Aldrig før har så mange besøgt Statsbiblioteket på så kort tid som her i efteråret 2014. Vi er glade for den meget høje udnyttelsesprocent - vores kunder har i gennemsnit - opholdt sig dagligt i biblioteket i ca. 3 timer. Specielt midt på dagen mærker vi det høje aktivitetsniveau i biblioteket, og ønsket om endnu flere studiepladser er igen blevet super aktuelt.

Det har været vidunderligt at mærke den glæde, engagement og studieintensitet, der spores hos vores kunder via den daglige summen af liv overalt i biblioteket.

November måneds besøgstal slog alle tidligere besøgsrekorder. 46.500 besøgte Statsbiblioteket i november. Det giver 2.209 besøg i gennemsnit pr. dag. I oktober viste samme måling 40.500 besøg med et gennemsnit på 1928 pr. dag.

Trods de meget fyldte lokaler overalt i biblioteket, er det dejligt at mærke, at alle forsøger at tage store hensyn og hjælpe hinanden, når der er pladsmangel; det gælder såvel i kantinen som i studieområderne.

Kunderne begynder allerede at myldre ind fra kl. 08.00, og først omkring 17-tiden begynder det at tynde ud i vores besøgende.

Vi er stolte af at kunne sige, at vi har nogle af landets mest trofaste kunder – på biblioteket som ude i landet.

Glædelig jul fra Statsbiblioteket!