Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Digital Artikelservice - hvad, hvem, hvordan?
For biblioteker
Navigation
 

Digital Artikelservice - hvad, hvem, hvordan?

Udgivet 28. maj 2015

Af Martin Kølkjær, specialkonsulent, Statsbiblioteket

Statsbiblioteket fik for et par måneder et nyt website henvendt til målgruppen, der søger viden i artikler. Vi taler naturligvis om digitalartikelservice, som er en udvidelse af vores tidligere service ekopi1 og ekopi2.

Til digitalartikelservice hører nu websitet www.digitalartikelservice.dk (link udløbet). På websitet kan brugere finde de bedste artikler skrevet om et bestemt emne eller tema.

Med det nye website giver vi dit eksisterende website nogle nye muligheder og indhold som alle har mulighed for at se og hente.

Gratis indhold til dit website.

Ønsker du at give dine brugere nem adgang til indholdet? På www.digitalartikelservice.dk (link udløbet). giver vi dig mulighed for at trække de nyeste temaer, direkte ind på jeres eget website via vores RSS feed eller en widget. Dvs. at jeres website automatisk opdateres med nyeste indhold fra digital artikelservice.Du markedsfører derfor de nyeste emner og temaer direkte fra eget website helt automatisk.

Dette kan du gøre på to måder:

RSS
Giv denne url til webmasteren: www.digitalartikelservice.dk/feed/ (link udløbet). Herefter trækkes det nyeste indhold automatisk og bliver vist på netop den side du ønsker.

Widget
Er du mere til en widget kan indholdet hentes og indlejres via denne url: http://www.digitalartikelservice.dk/widget/ (link udløbet). Sitet er responsivt, så det tilpasser sig til skærmstørrelsen på mobile enheder, tablets og desktops.

Teknik
Vi håber du vil tage disse nye muligheder til dig. Har du tekniske spørgsmål, er du velkommen til at kontakt mig på mak@statsbiblioteket.dk

Redaktion
Alle med lyst til at dele viden velkommen til at bidrage. Vi er interesseret i at høre fra alle med en særlig viden, interesse eller passion og et spændende tema.

Indsatsen er minimal. Du skal blot finde nogle gode artikler på bibliotek.dk om temaet der interesser dig mest. Send herefter de direkte links til vores redaktion samt en kort beskrivelse af, hvad temaet handler om. Så kan vi i princippet håndtere resten.

Er du interesseret i at blive en fast del eller bidragsyder til redaktionen, kan du kontakte Vibeke Nielsen på vin@statsbiblioteket.dk og få uddybende informationer om fordelene.

Lad os dele viden!