Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Digital Artikelservice på pause i 2020
For biblioteker
Navigation
 

Digital Artikelservice på pause i 2020

Det Kgl. Bibliotek har i forbindelse med overgangen til nyt bibliotekssystem medio november gennemgået alle services. I den forbindelse er der lavet en undersøgelse af Digital Artikelservice og pilotprojektet Guldknappen, hvor artikler fra fysiske tidsskrifter kan bestilles via folkebibliotekernes CMS, og leveres digitalt direkte til brugerne.

Dette har afstedkommet et behov for en dybere analyse af servicen med henblik på at afdække nødvendigheden af tilretning af eksisterende systemer og procedurer samt en genforhandling af aftalen med Copydan Tekst & Node.

Derfor kan Det Kgl. Bibliotek ikke tilbyde folkebibliotekerne abonnement på Digital Artikelservice et godt stykke ind 2020. Vi informere, så snart det er muligt at tegne abonnement igen. Det er selvfølgelig stadigt muligt at bestille artikler fra fysiske tidsskrifter, der leveres i fysisk form via traditionelt udlån og fjernlån.

Folkebibliotekerne har tegnet abonnement for Digital Artikelservice i perioden 1.1 – 31.12 2019, og da servicen er suspenderet i godt 6 uger i perioden, vil alle abonnenter modtage en kreditnota.

Det Kgl. Bibliotek er bevidst om, at det er en service som folkebibliotekerne har stor nytte af og sætter pris på, så der arbejdes på højtryk for at løse udfordringerne, og vi vil informere løbende om Digital Artikelservice, så snart der er nyt.