Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Digital Artikelservice - Widget
For biblioteker
Navigation
 

Digital Artikelservice - Widget

Udgivet 22. marts 2017

For at støtte synliggørelsen af Digital Artikelservice har vi udviklet en lille og enkel "reklameblok" til dit biblioteks website. Du kan nu implementere en widget med artikeleksempler til inspiration for brugerne og markedsføring af tjenesten. Du kan downloade Widget herunder til direkte indlejring på web.

Digital Artikelservice Widget indeholder tre artikelforslag til inspiration for brugerne. Via artikelforslagene klikker du ind på bibliotek.dk og bestilling af selve artiklen. Der er mulighed for at tilpasse widget til at foreslå fra én til tre artikler, alt efter hvor meget plads, du synes, dit biblioteks website har til rådighed. Digital Artikelservice Widget er optimeret og testet på Drupal CMS.

Vær med til at bestemme indholdet
Har du forslag til bestemte emner eller artikler, der kan være gode smagsprøver på de digitaliserede artikler, som kan bestilles i bibliotek.dk, så send gerne dit forslag til os. Vi sørger løbende for at udskifte og variere indholdet i widget, så artiklerne afspejler aktualitet og variation. Send dit forslag til ForBiblioteker@kb.dk

 

 

 

Flere markedsføringsmaterialer >>