Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Drastisk prisreduktion på BibZoom.dk
For biblioteker
Navigation
 

Drastisk prisreduktion på BibZoom.dk

nyhedsillustration_bibzoom_minus_20.jpg

nyhedsillustration_mortenfogh.jpgAf Morten Fogh
BibZoom.dk Ledelse, bibliotekschef, Herning Bibliotekerne

 

 


BibZoom.dk abonnement bliver væsentligt billigere i det kommende år. Prisen bliver i 2012 reduceret med hele 20 % i forhold til i 2011. Prisnedsættelsen gennemføres samtidig med en betydelig vækst i serviceindholdet, en markant udvidelse af kataloget, lanceringen af Organizer 2 (automatisk download og fornyelse af licenser) og rådighed over yderligere 20 % tracks.

Baggrunden for den betydelige prisreduktion det kommende år skal findes i flere faktorer. Det handler primært om resultater fra forhandlinger med leverandører og rettighedshavere, som sikrer en attraktiv aftale omkring afregningsmetode og rådighedspulje. Hertil kommer f.eks. indtægter fra en aftale om eksponering af BibZoom.dk gennem en kommerciel aktør.

Aftalen for 2012 indebærer blandt andet, at det udelukkende er licensudnyttelse som faktureres. Sagt med andre ord: Det er kun reelt afspillede musiknumre, som koster.

Det er naturligvis en forudsætning for prisfastsættelsen, at der er en tilstrækkelig opbakning til BibZoom.dk 2012

Vi uddyber detaljerne i ovenstående i den kommende produktbeskrivelser  for ”BibZoom.dk 12”, og ligeledes på de kommende salgsmøder i hhv. Aarhus den 14. november og i København den 24. november.

salg 2012
TILMELD DIG SALGSMØDERNE