Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / EM, OL og Tour de France med AV-Pakken
For biblioteker
Navigation
 

EM, OL og Tour de France med AV-Pakken

Udgivet 7. marts 2012

Af Rune Sanggård Andersen

Vi er gået et stort sportsår i møde, og dit bibliotek kan være med på forreste række.

Når europamesterskabet i fodbold 8. juni skydes i gang i Polen, lyder startskuddet samtidig til en spændende sportssommer med mange store begivenheder. Allerede inden europamesterskabet i fodbold afsluttes med finalen 1. juni i Kiev, er rytterne i årets Tour de France kørt ud på første etape. Med OL i London umiddelbart efter Touren er sommeren reddet for alle sportselskere.

Alle disse sportsbegivenheder vises på danske tv-kanaler, der er inkluderet i aftalen om AV-Pakken, som Statsbiblioteket og en lang række rettighedshavere har indgået. Med et abonnement på AV-Pakken kan alle biblioteker i pågældende kommune vise disse sportsarrangementer i biblioteksrummet live på selve udsendelsestidspunkterne.

Hermed er der mulighed for at invitere alle sportselskere ind til store oplevelser på forreste række på dit bibliotek! Det står desuden dit bibliotek frit for at skabe events og arrangementer, lave klubber, fangrupper osv. i forbindelse med sportsbegivenhederne – kun fantasien sætter grænser.

Sport og meget mere
Et abonnement på AV-Pakken giver bibliotekerne mulighed for at sætte lyd og levende billeder på biblioteket året rundt, ikke kun ved sportsarrangementer. Ved højtider eller specielle begivenheder kan biblioteker med AV-Pakken aktivt formidle og skabe rum omkring disse gennem brug af audiovisuelle virkemidler, som AV-pakken giver rettighederne til. Til daglig vil nyhedsudsendelser og eksempelvis børne-tv kunne bidrage med aktuelle samfundsoplysninger og kultur til glæde for brugerne hver dag.    

AV-Pakken indeholder, udover rettighederne til at vise tv, desuden rettigheder til eksempelvis radio, filmmusik ved filmvisninger, baggrundsmusik, koncerter, arrangementer med mere. Læs mere om AV-Pakken og indholdet i vores produktblad, der kan findes her.

Læs produktblad >> (pdf)

Flere oplysninger om AV-Pakken findes på Statsbibliotekets hjemmeside >>

Ønsker I at abonnere på AV-Pakken kan dette gøres her >>