Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Expat Dinners den 10. maj – husk at tilmelde biblioteket
For biblioteker
Navigation
 

Expat Dinners den 10. maj – husk at tilmelde biblioteket

Udgivet 16. februar 2012


af Vibeke Nielsen

Gør som flere andre allerede har gjort og husk, at deadline for tilmelding af biblioteket er den 9. marts. Som vært for Expat Dinners på biblioteket får jeres bibliotek mulighed for at møde og promovere bibliotekets mangfoldighed af kulturelle services til newcomers. Forårets tema er børnefamilien.


Fælles buffet – resten er op til jer

Formålet med Expat Dinners er at skabe rammerne for et møde mellem lokale danskere og expats/newcomers, der kommer til Danmark for at arbejde. Konceptet er, at alle deltagere medbringer en (national)ret og drikkelse til fælles international buffet. Værtsbiblioteket står selv for at lægge lokale, borde og personale til. Derudover opfordrer vi til, at I gør aftenen mere biblioteksorienteret ved at arrangere noget ekstra, som f.eks. højtlæsning, skattejagt eller andre relevante aktiviteter i forhold til temaet børnefamilien, der er relevant for lige netop jeres bibliotek.

Tilmelding af biblioteket

Deadline for tilmeldingen er den 9. marts 2012. Ønskes yderligere oplysninger om arrangementet, så send en mail til projektleder Vibeke Nielsen vin@statsbiblioteket.dk eller ring på 4473 4632.

Gå til tilmelding