Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Expat Dinners i 2013
For biblioteker
Navigation
 

Expat Dinners i 2013

Udgivet 11. januar 2013

Af Vibeke Nielsen

Statsbiblioteket har i samarbejde med Expat in Denmark planlagt datoerne for to Expat Dinners i 2013. Den første Expat Dinner bliver afholdt lørdag den 25. maj, men i stedet for en traditionel dinner, bliver det denne gang en brunch.

Hvad kræver det at afholde Expat dinner?

Det eneste, I behøver at gøre, er at sætte et kryds i kalender, afsætte lokale og personale og stå for den lokale markedsføring ved brug af jeres sædvanlige kanaler. I vil modtage tekster til pressemeddelelser og skabeloner til flyers og plakater. BiblioteksCenter for Integration vil hjælpe med at kontakte internationale skoler og virksomheder samt reklamere for arrangementerne hos relevante aktører. Expat in Denmark reklamerer for arrangementerne via deres nyhedsbrev og kontakten til Dansk Industris medlemmer.
Det vil være muligt for expats at tilmelde sig arrangementerne via Expat in Denmarks hjemmeside og lokalt på biblioteket.

Tilmelding af biblioteket

Gå ind på www.statsbiblioteket.dk/expatdinners. Derfra kan du tilmelde dit bibliotek online. Deadline for tilmeldingen af biblioteket til Expat Brunch den 25. maj er den 2. april 2013. Ønskes yderligere oplysninger om arrangementet, så send en mail til projektleder Vibeke Nielsen vin@statsbiblioteket.dk eller ring på 4473 4632.