Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Fællessang samlede Kulturmødet
For biblioteker
Navigation
 

Fællessang samlede Kulturmødet

Udgivet 28. august 2016

Af Niels Mark, ansvarshavende redaktør, Bibzoom

At synge sammen er det nye hit, og et kæmpe fællessang-projekt blev lanceret ved ”Kulturmødet” i Nykøbing Mors den 25.-27. august.

Spil Dansk, Bibzoom, DGI og Folkehøjskolernes Forening sørgede for, at fællessang blev et af de toneangivende indslag ved det stort anlagte ”Kulturmødet” i Nykøbing Mors.

Efter kulturmødet fortsætter samarbejdet gennem hele efteråret. Folkeskoler, højskoler, musikskoler og biblioteker opfordres til at være med.

Danmarks Fællessang: 16 sange i 16 uger i 2016
Fællessang skal være meget mere end et kortvarig event. Derfor dette helt nye koncept, som tilbydes alle skoler i hele kongeriget.

I 16 uger i efteråret 2016 kan man synge med på 16 fællessange. Til alle sangene vil der være sangtekster og nye indspilninger af akkompagnementet – så man kan klikke sig til tekst og musik.

Samtidig kan man på Bibzoom læse artikler om hver sang, om sangens tema og budskab, og der vil være undervisningsmateriale til hver sang, så det kan bruges i undervisningen på folkeskoler og højskoler.

Spil Dansk Ugen
Fællessangen gjalder også landet over i tiden omkring Spil Dansk Ugen. Bibzoom, Folkehøjskolernes Forening, Musiklærerforeningen og Spil Dansk præsenterer en populær alt-i-én-løsning på internettet.

Læs pressemeddelelse fra Spil Dansk, Bibzoom, DGI og Folkehøjskolernes Forening >>

Mere information vil følge senere.