Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Familiefest på dit bibliotek?
For biblioteker
Navigation
 

Familiefest på dit bibliotek?

Udgivet 20. december 2011

Af Vibeke Nielsen

Næste Expat dinners på bibliotekerne bliver den 10. maj, så sæt et stort kryds i kalenderen allerede nu!

Flere organisationer og privatpersoner har spurgt til, om bibliotekerne kan afholde lidt mere børnevenlige arrangementer for newcomers.Det kan vi selvfølgelig, så temaet for næste dinner er børnefamilien.

Som vært for Expat Dinners har I en enestående chance for at sætte spot på nogle af de mange tilbud og services, I ligger inde med, og som kunne være relevante for expats. Det er helt op til hvert enkelt bibliotek at bestemme aftenens program.

Hvad kræver det at afholde Expat dinner?

Det eneste, I behøver at gøre, er at sætte et kryds i kalenderen, afsætte lokale og personale og stå for den lokale markedsføring ved brug af jeres sædvanlige kanaler. I vil modtage tekster til pressemeddelelser og skabeloner til flyers og plakater. Projekt Newcomers og Expat in Denmark vil hjælpe med at kontakte internationale skoler og virksomheder.

For at gøre næste Expat dinner den 10. maj mere børnevenlig, vil vi anbefale, at I starter lidt tidligere denne gang, så programmet for aftenen f.eks. starter allerede kl. 17, men det er selvfølgelig op til hvert enkelt bibliotek.

Tilmelding af biblioteket

Gå ind på www.statsbiblioteket.dk/expatdinners. Derfra kan du tilmelde dit bibliotek online. Deadline for tilmeldingen er den 9. marts 2012. Ønskes yderligere oplysninger om arrangementet, så send en mail til projektleder Vibeke Nielsen vin@statsbiblioteket.dk eller ring på 4473 4632.