Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Filmmusikken til blandt andet MPLCs filmpakke nu en del af AV-pakken
For biblioteker
Navigation
 

Filmmusikken til blandt andet MPLCs filmpakke nu en del af AV-pakken

Udgivet 20. december 2011

Af Rune Sanggård AndersenForanlediget af en række henvendelser omkring AV-Pakken og filmmusik til MPLC-filmpakken skal det hermed præciseres, at filmmusikken i 2012 vil blive en del af AV-Pakken uden ekstraomkostninger. Rettighederne til at afspille filmmusik i forbindelse med filmvisninger har ikke tidligere været omfattet af nogen aftale mellem biblioteker og rettighedshavere. Med AV-Pakken kan bibliotekerne nu fra 2012 lovligt afspille filmmusikken til filmvisninger fra MPLCs katalog og således drage det fulde udbytte.

AV-Pakken indeholder udover filmmusik blandt andet rettighederne til at vise en lang række tv-kanaler live, afholde arrangementer og koncerter, afspille musik og radio i biblioteksrummet og tilgå 50.000 retro-reklamefilm.   

Du kan tegne abonnement på AV-Pakken her:

16. januar afholder Statsbiblioteket og Tårnby Kommunebiblioteker desuden opstartende netværksmøde for AV-abonnenter og andre interesserede på Tårnby Hovedbibliotek. På netværksmødet vil I kunne høre spændende oplæg og tage del i diskussion og videndeling.    

Du kan læse mere om netværksdagen og tilmelde dig her: