Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Forårsmøder i Netværk for lånesamarbejde
For biblioteker
Navigation
 

Forårsmøder i Netværk for lånesamarbejde

Af Else Refstrup, sektionsleder, Statsbiblioteket

Forårets møder i Netværk for lånesamarbejde falder på datoerne 13. og 19. april. Møderne afholdes dels på DBC 13. april og på Statsbiblioteket i Aarhus 19.april.

Vi udsender dagsorden til alle mødedeltagerne senest en uge inden mødeafholdelse. Vanen tro vil der også denne gang være nyt fra henholdsvis DBC, Kulturstyrelsen og Statsbiblioteket.

Om Netværket
Netværk for lånesamarbejde er et forum for diskussion og erfaringsudveksling inden for det nationale fjernlånssamarbejde. Målet er at sikre udvikling af best practise, inspiration og samarbejde mellem de deltagende biblioteker.

Netværket fungerer som en naturlig forlængelse af de opgaver, Statsbiblioteket løser i forbindelse med Overbygningsfunktionen, og med fast deltagelse fra Kulturstyrelsen og DBC sikrer vi en bred informations- og erfaringsudveksling.

Ønsker du at tilmelde dig et af netværksmøderne, så send en mail til netvaerk@statsbiblioteket.dk senest 1.april 2016.

Netværket er åbent for alle biblioteksmedarbejdere, der arbejder med fjernlån på alle typer af biblioteker. Netværket mødes to gange årligt. Der afholdes to identiske møder i hhv. øst- og vest-Danmark. Mødet i vest holdes altid på Statsbiblioteket.

Det er gratis at deltage i netværkets møder for én deltager pr. bibliotek. Ønsker du at tilmelde flere, er prisen 500 kr. pr. deltager pr. møde. Da der er tale om et etableret netværk, er det vigtigt, at dit bibliotek, i så vid udstrækning som muligt, sender samme deltager hver gang.

Ønsker du at vide mere om netværket, så kontakt Else Refstrup