Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Forbedret depotservice
For biblioteker
Navigation
 

Forbedret depotservice

28. august 2008

Af Eva Fahnøe Buch

En videreudvikling det administrative modul der understøtter administrationen af depoterne, gør det nu muligt for BiblioteksCenter for Integration, hurtigt og præcist, at give svar på direkte henvendelser fra kunder vedrørende aktive depoter. 

Når kunderne modtager depoter fra BiblioteksCenter for Integration (SBCI) medfølger bl.a. en pakkeliste, hvor titler og faustnumre på depotets indhold er oplistet. Formålet med at arbejde med udvikling af denne såkaldte 'depotapplikation' er at give medarbejderne på SBCI bedre mulighed for at understøtte kundernes behov for præcise informationer om de udlånte depoters indhold og status.

Dette gøres ved at lave en mere præcis definition af de udsendte depoter opdelt på depottype (lyn-, mix-, specialdepot), sprog og beskrivelse af depotet i tekst. Der er behov for at fremfinde informationer om udlånte depoter og deres status både på enkeltkunder og på konkrete depoter. 

Det administrative modul understøtter nu opslag på depoter og kunder, hvilket vil forenkle arbejdsgange med depoterne.

Det vil også lette arbejdet omkring erstatningssager med hensyn til at dokumentere, hvilke konkrete fysiske eksemplarer, der er omfattet af en erstatningssag, hvilket hidtil ikke har været muligt.

Næste trin bliver udvikling af statistikfunktionen, som kan gemme oplysninger om depoternes sammensætning.