Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Gratis inspirationstekster på engelsk fra Projekt Newcomers
For biblioteker
Navigation
 

Gratis inspirationstekster på engelsk fra Projekt Newcomers

Udgivet 10. maj 2011

Newcomers logo

 Af Elisabeth Moltke

Hvorfor opfinde den dybe tallerken flere gange? Nu kan dit bibliotek hente gratis inspiration til biblioteksintroduktioner, eventinspiration og markedsføringsmaterialer på engelsk udfærdiget af Projekt Newcomers og de deltagende netværksbiblioteker.


Gratis inspiration

Det summer rundt omkring på bibliotekerne i newcomer-netværket. Nye initiativer bliver prøvet af indenfor biblioteksbetjening og markedsføring af services overfor newcomers som ny målgruppe på biblioteket. Det vil vi gerne dele med andre biblioteker både i og udenfor projektet og tilbyder derfor en række skabeloner til fri afbenyttelse.

Mere om newcomers

Overvejer dit bibliotek også at henvende sig til nye målgrupper såsom newcomers? Læs mere om målgruppen og hent inspiration på www.newcomers.dk og Inspiration og værktøjer til bibliotekerne. Websitet er henvendt til de danske folkebiblioteker og giver mulighed for at sætte sig mere ind i ,hvem der gemmer sig bag denne målgruppe, hvorfor den er vigtig samt ikke mindst en række eksempler og redskaber til arbejdet med newcomers. Sitet bliver løbende udbygget i takt med, at der bliver gjort flere erfaringer i netværket.

Hvem står bag?

Websitet er oprettet og redskaberne udviklet som led i et nationalt projekt for folkebiblioteker med interesse i newcomers som ny målgruppe på biblioteket. Projektet ledes og udføres af Statsbiblioteket, BiblioteksCenter for Integration, i samarbejde med Greve Bibliotek som projektpartner, tre tovholderbiblioteker og en række netværksbiblioteker. Styrelsen for Bibliotek og Medier har fra indsatsområdet Støtte til den danske vidensstrategi ydet støtte til projektet.