Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / GUIDE TIL ROSKILDE FESTIVAL 2013
For biblioteker
Navigation
 

GUIDE TIL ROSKILDE FESTIVAL 2013

udgivet 4. juni 2013

Af Niels Mark, ansv. redaktør Bibzoom

Bibzoom guider dig til de obskure musikoplevelser ved årets Roskilde Festival

Når portene om kort tid åbnes til årets udgave af Roskilde Festival, venter et mangfoldigt overflødighedshorn af musik. På plakaten er supersværvægtere som Rihanna, Metallica, Kraftwerk og The National. De er i selskab med mindre kendte uslebne musikperler, og det er netop de ukendte perler, du kan læse om i Bibzooms guide til de anderledes musikoplevelser på årets Roskilde Festival.

Bibzoom redaktionen har i samarbejde med en række musikbibliotekarer researchet grundigt i programmet og giver deres bud på musik, der har potentialet til at give de mest uforglemmelige, vilde, overraskende Roskilde Festival-oplevelser i 2013.

Læs guiden til de obskure musikoplevelser på Roskilde Festival

Vi håber, I vil reklamere for guiden på bibliotekets hjemmeside eller via Facebook.

I kan reklamere for guiden på jeres hjemmesider ved hjælp af embed-koden nederst på siden.

Reklame på storskærm: For dem, der har storskærme, kan følgende reklamer anvendes. http://www.flickr.com/photos/88458569@N08/8936496471/

Guiden som fysisk hæfte
Guiden vil blive trykt som hæfter og distribueret ud til bibliotekerne (med Bibzoom-abonnement). Vi håber, I vil lægge hæfter frem til jeres lånere evt. i forbindelse med en fysisk udstilling med relevante cd'er.

Koder til embedding af guide på bibliotekets hjemmeside:

<div data-configid="0/" style="width: 525px; height: 525px;" class="issuuembed"></div><script type="text/javascript" src="http://e.issuu.com/embed.js" async="true"></script>