Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Guide til The British Invasion 2
For biblioteker
Navigation
 

Guide til The British Invasion 2

udgivet 15. maj 2015

Af Niels Mark, ansvarshavende redaktør, Bibzoom

I 2014 producerede Steffen Kronborg (Rudersdal Bibliotekerne) en guide til The British Invasion: Debutalbums der udkom i 1964 - dvs. for 50 år siden i 2014 - fra kendte britiske rockgrupper.

Perlerækken af fine britiske pop- og rocknavne, der udsendte deres første album, var ikke færdig med udgangen af 1964. Om man kalder albumdebutanterne fra 1965 for ”Den anden Britiske Invasion”, eller blot ser 1965-udgivelserne som en fortsættelse af den første bølge af skelsættende musik fra en stribe markante britiske grupper og solister, kan i princippet være lige meget. Udstil gerne guiden sammen med albums fra den række af bands, der omtales i guiden.

Vi håber, I vil præsentere guiden på jeres hjemmesider. I er også mere end velkomne til at referere til den playliste, der er produceret særligt til denne guide. (playliste her).

Trykte hæfter på vej
Fysisk version af guiden er i trykken og distribueres sammen med tre andre guides til bibliotekerne snarest.

Disse guides kan bruges som udstillingsobjekt sammen med cd'er fra de omtalte grupper. Du kan også udstille dette ny hæfte sammen med det tilsvarende hæfte fra 2014 - guide til British Invasion (2014).

Hæftet blev distribueret sidste år. Der er et lager tilbage, hvis nogle ønsker flere (kontakt redaktør Niels Mark).

Digitale version af guide
Direkte link: http://issuu.com/bibzoom.dk/docs/british_invasion_2015?e=0